Enkeli-illat

Enkeli-illoissa voit tuntea enkeleiden läsnäolon ryhmässä

Seuraava Enkeli-ilta on keskiviikkona 2.12.2020 klo 18-20.20.
LOVE YOUR LIFE -Enkeli-ilta❤️❤️ joulun vastaanottamiseen ja elämäsi rakastamiseen järjestetään Tampereen Ranta-Kaarilassa:
Lämpimästi tervetuloa vastaanottamaan joulua ja Rakkautta elämäsi kaikille osa-alueille. Pyydän oman Suojelusenkelisi mukaan ja teemme puhdistavia, energisoivia sekä sydäntä avaavia rakkausmeditaatioita (aiempaa kokemusta ei tarvitse olla). Teen jokaiselle osallistujalle myös henkilökohtaisen kanavoinnin Enkeliltä ja nostamme yhdessä enkelikortteja. Tavoitteena on lisätä rakkautta elämääsi ja virittäytyä joulun rakkaudelliseen tunnelmaan.❤️❤️ Tunnet rakastavasi elämääsi jälleen aivan uusin silmin.
Hinta 40€

Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen:
riina.alen@lahellataivasta.fi

Teen henkilökohtaisia selvänäkijän tulkintoja ja hoitoja enkelikanavointina illan päätteeksi. Voit siis varata ajan samalla myös tulkintaan ja/tai hoitoon hintaan 50€/ 30min tai 35€/ 20min.
Siunaan myös Sinun toiveillesi Voimakynttilän (15€), mikä on myös loistava joululahjaidea. Sitä mitä pyydät toiselle, tapahtuu myös itsellesi.
Lähetän vastausviestissä tarkan osoitteen Sinulle.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Enkeli-iltoja järjestän min. 10 henkilön ryhmille Tampereella. Enkeli-illoissa kutsumme jokaisen osallistujan oman suojelusenkelin paikalle ja pyrimme tuntemaan hänen läsnäolonsa. Meditoimme yhdessä sekä teemme puhdistavia ja energisoivia harjoituksia. Nostamme enkelikortteja ja nautimme enkelienergiasta ryhmässä. Teen jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisen kanavoinnin.

Voit myös koota itse ryhmän ja sopia enkeli-illan ajankohdan kanssani sähköpostitse »

Katso hinnasto »

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Asiakaspalautteita Enkeli-illoista:

11.12.2019 ”Hei Riina, Kiitos vielä sunnuntain ihanasta enkeli-illasta 😍❤️
Kanavointisi minulle oli uskomaton ja vahvisti taas lisää uskoani siihen, mitä olen ennenkin kuullut yhteyksistäni maailmankaikkeuteen ja intuitiostani, jotka varmasti ajan kuluessa vielä vahvistuvat” ❤️ Alina

16.5.2019 ”Kiitos Riina kivasta eilisestä enkeli-illasta. Ilta oli minulle uusi ja ihanasti voimaannuttava kokemus kauniissa kodissasi ja upeissa järvimaisemissa. Myös henkilökohtainen tulkinta antoi minulle ajateltavaa, mutta toi myös ymmärrystä tapahtuneesta ja toivoa tulevaan. Kiitokset. Oikein hyvää toukokuun jatkoa ja kesää kohti mennään!” Terveisin Maija

enkeli-illat