Enkeli-illat

Enkeli-illoissa voit tuntea enkeleiden läsnäolon ryhmässä

 

 

 

Seuraava Enkeli-ilta on torstaina 7.9 klo 18-21       https://www.facebook.com/events/505896076408640/

Lämpimästi tervetuloa meditoimaan ja nauttimaan ryhmän luomasta energiasta sekä ihanasta kosketuksesta Tampereen Ranta-Kaarilan Pyhäjärven rantamaisemiin enkeleiden johdatuksella torstaina 7.9 klo 18-21. Sään salliessa olemme ulkona rannalla ainakin osan illasta nauttien luonnon ja Äiti maan kosketuksesta. Illan aluksi Riina pyytää jokaisen oman Suojelusenkelin mukaan ja teemme puhdistavia ja energisoivia meditointiharjoituksia (aiempaa kokemusta ei tarvitse olla). Riina tekee jokaiselle osallistujalle myös henkilökohtaisen kanavoinnin Enkeliltä ja nostamme enkelikortteja. ♥ ♥ Ansan oksitosiinibaari sulautuu Riinan Enkeli-iltaan maadoittavalla kosketuksella. Oksitosiinibaarissa voit hengähtää hetken ja nauttia lempeästä käsien hieronnasta ja samalla kuunnella Ansan kertomia mieltä ja sydäntä avaavia tulkintoja, jotka kumpuavat kosketuksen vaikutuksesta, saaden oksitosiinihormonin tuotannon aktivoitumaan ja hyvän olon virtaamaan, maadoittaen hienoja värähtelyjä energiakenttääsi. Nämä Ansan läsnäolon tuokiot kestävät noin 7-10min.

Hinta 50€

Voit varata samalla ajan myös Riinan henkilökohtaiseen selvänäkijän tulkintaan perjantaille 8.9 (20min/ 35€, 30min/ 50€, 45min/ 70€, 60min/ 80€).
Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen:
riina.alen@lahellataivasta.fi
Lähetämme vastausviestissä tarkan osoitteen Sinulle.

Enkeliterveisin,
Riina & Ansa

www.lahellataivasta.fi
www.ansalybeck.fi

Enkeli-iltoja järjestän min. 10 henkilön ryhmille Tampereella. Enkeli-illoissa kutsumme jokaisen osallistujan oman suojelusenkelin paikalle ja pyrimme tuntemaan hänen läsnäolonsa.

Meditoimme yhdessä sekä teemme puhdistavia ja energisoivia harjoituksia. Nostamme enkelikortteja ja nautimme enkelienergiasta ryhmässä. Teen jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisen kanavoinnin.

Voit myös koota itse ryhmän ja sopia enkeli-illan ajankohdan kanssani sähköpostitse »

Katso hinnasto »

enkeli-illat